BASIC-FIT krijgt ENORM VEEL KLACHTEN van KLANTEN & WERKNEMERS maar KLANTENSERVICE doet NIKS | S04E22

Honderden mensen (en misschien nog wel meer) zijn boos op Basic-Fit van René Moos. Hun klachten gaan bijvoorbeeld over onterechte afschrijvingen of contracten die zomaar doorlopen, maar hebben allemaal één gemene deler: de slechte klantenservice. Het is namelijk nagenoeg onmogelijk om op een normale manier contact op te nemen met Basic-Fit. Verschillende anonieme werknemers melden zich ook bij ons en bevestigen dit. En Basic-Fit? Die gelooft het eigenlijk allemaal niet zo erg.

Jij ook gedoe met Basic-Fit? Probeer vooral het e-mailadres van CEO René Moos. Je weet maar nooit.
Rene.moos@basic-fit.com

Ben jij ook boos? Mail naar boos@bnnvara.nl

In BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ons weten! Wij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw.

Elke donderdag om 16.00 uur op dit kanaal.

Volg ons ook op Instagram:
boosbnnvara
debroervanroos
marijederoode

Reacties 

 1. Eve

  Eve

  13 dagen geleden

  Zelfde ellende bij Big Gym!

 2. Urby Kanters

  Urby Kanters

  18 dagen geleden

  Die vent van basic fit lult uit zn nek. Volgens mij zit die gewoon porno te kijken op zn kantoor en heeft helemaal geen weet van alles. Mafklapper. Goedkope Boy.

 3. De Oost

  De Oost

  22 dagen geleden

  Wat als we allemaal ons lidmaatschap opzeggen, dan praat hij wel anders.

 4. rose quartz

  rose quartz

  25 dagen geleden

  Ghita: je krijgt op geen enkelen mogelijkheid een levende medewerker van basic fit te spreken nemen dan spook medewerkers de telefoon op oh krijg je een antwoord aperaat op dit moment zijn alle medewerkers van basic fit de pijp uit bel niet trug

 5. Bjorn bdr

  Bjorn bdr

  2 maanden geleden

  Klantenservice.. ik ben al weken bezig om klachten te melden (niet basicfit) en na 3 weken 1 standaard antwoord van iemand die niet eens moeite neemt om de mail te lezen en stelt mij een vraag waar het antwoord al van in de mail staat.. weer week verder, geen reactie.. moet ik naar klachtencommisie, huurcommisie.. en wie weet stuur ik boos wel een mail.. schande.. bedrijven die zeggen dat zij een klantenservice hebben, maar geen flauw idee weten wat service inhoud... Oplichters.. vooral de CEO's!

 6. MIKO IZYCH

  MIKO IZYCH

  2 maanden geleden

  Nu ook is het nog steeds problemen daar, mijn contract is zelf verleng en ze hebben zelf incasso ingesteld , ik heb niks van hun gekregen op mijn e-mail ik miss 40 € NICE

 7. downtown82

  downtown82

  2 maanden geleden

  Ik wacht nu al een maand op reacties op 3 mails die ik heb gestuurd. Juli 2021!

 8. S B.

  S B.

  3 maanden geleden

  Basic fit, dikke middelvinger. Ik ga wel naar een ander gym.

 9. ertugrul aktas

  ertugrul aktas

  3 maanden geleden

  Enorme lullen dit. Gwn uitbuiten wat ze doen

 10. Lion emerald Greenflame POWER

  Lion emerald Greenflame POWER

  3 maanden geleden

  Wegens Corona wil ik wel nog steeds mijn billen kunnen afvegen met geld van mensen die graag willen sporten. Wat er ook gebeurt mijn kont moet schoon met geld. Nog een reden waarom het gezonder is om gewoon online fit te worden zonder dit soort ellende wat stress veroorzaakt. Kijk maar even of dit wat voor je is mocht je graag veel goedkoper en zonder ellende willen sporten. www.paypro.nl/producten/Droog_Trainen_Protocol_Mannen/44919/59521 En natuurlijk de vrouwen niet vergeten. www.paypro.nl/producten/Droog_Trainen_Protocol_Vrouwen/45091/59521

 11. Chel Vk

  Chel Vk

  3 maanden geleden

  Doe een x post NL. Klantenservice slecht bereikbaar je staat uren in de wacht wanneer je eindelijk het telefoon nummer kan vinden en je pakketjes worden in eens retour gestuurd

 12. Ayaaz Chaudhry

  Ayaaz Chaudhry

  4 maanden geleden

  HAHAHA Ik ga de hele tijd stuk om die witte zinnen/woorden!!!

 13. Deborah. Gerris

  Deborah. Gerris

  4 maanden geleden

  Kreeg een jaar na mijn mail een standaard antwoord terug.. Kansloos bedrijf

 14. Jessica

  Jessica

  4 maanden geleden

  😂 Mensen gaan ook echt nog trainen bij een sportcentrum, anno 2020 🤦🏾‍♀️ Ze zijn ALLEMAAL 't zelfde, zonder uitzondering ..Wil je geld weggooien? Ga naar een sportschool. Sport lekker thuis, doe ik ook, al jaren vóór Corona. Alles betaald, maar men blijft incasseren? Zet een blokkade voor ze op je bankrekeningnummer, klaar! Het millennium en Corona heeft de goede tijden voorgoed verdreven... Maar vind het wel frappant dat de millennials die zgn alles al weten, dan Tim nodig hebben om hun gelijk /geld terug te halen.. Deden en doen we nog steeds zelf.

 15. KJDgrupa 187

  KJDgrupa 187

  4 maanden geleden

  klanten bereikbaarheid is zorgelijk. echter valt het me op dat de klachten vrijwel allemaal bestaan uit mensen die zelf niet door hebben gehad hoe een contract afsluiten, of normaal opzeggen werkt... als je contract afloopt en niks doet, dan zetten ze die door zodat je door kan sporten, dat is doodnormaal....... en opzeggen is met een paar tikken op de kiosk gebeurd. makkelijk scoren zo, je hebt bij alle bedrijven, instanties sportorganisaties etc. altijd wel een handvol mensen die zichzelf heel boos maken omdat ze het niet kunnen hebben dat ze iets niet door hebben gehad of er te laat bij zijn met opzeggen, noem maar op.

 16. Nin Jax

  Nin Jax

  4 maanden geleden

  Zieke Zembla vibes. Lof it

 17. Jan Burhenne

  Jan Burhenne

  4 maanden geleden

  Basic Fit is the best gym , Respect 😉😀👍

 18. Jan Burhenne

  Jan Burhenne

  4 maanden geleden

  En nu AUB ophouden met kritiek op René Moos & zijn sportief & vriendelijk personeel ik ben privé detective & rechercheur en kan alleen zeggen tegen mensen met kritiek( ga lekker in het bos trainen tussen de muggen & loslopende honden veel succes pannekoekjes ,) Hoop dat Basic fit weer snel open gaat🇳🇱😀🇳🇱😀 , en mensen respect krijgen voor zichzelf i,p,v. kritiek op René Moos. Mensen die hun hele leven hard hebben gewerkt & met plezier & toch nog met beide benen op de grond staan zoals René , in deze zware Carona tijd . Respect René😉👍 , terwijl half Nederland al financieel of mentaal in een dieptepunt is beland . Mensen die goed op zichzelf letten & met plezier hun werk doen hoeven geen hulp van boskabouters . Hoop dat je nog heel veel Basic Fit - filialen opent René 👍 . Stay strong , Just keep going. Gr Jan Burhenne uit Venlo.

 19. Jan Burhenne

  Jan Burhenne

  4 maanden geleden

  Ik train ook bij Basic - fit , gezellig mooie vrouwen & een lekker kopje koffie na de training , wat wil een mens nog meer René Moos je bent goed bezig 👍 maar dat wist je al . Hoop dat jullie weer open gaan 11 mei 2021 Groetjes van Jan Burhenne uit Venlo , Respect voor de beste sportschool van Nederland. 🇳🇱🇳🇱🇳🇱 Just keep going 😀😀😀

 20. Mike Broere

  Mike Broere

  5 maanden geleden

  Vorig jaar schreef Basic-Fit een onbekend bedrag af bovenop mijn abonnementskosten. Nergens kon ik een telefoonnummer vinden voor de klantenservice en op de chat werd niet gereageerd. Een baliemedewerker in een vestiging wist in de krochten van hun ladekast een telefoonnummer te vinden. Als je dit telefoonnummer belt, word je simpelweg verwezen naar de chat op de website. Prima sportscholen, maar de klantenservice slaat nergens op.

 21. Gladys Morris

  Gladys Morris

  5 maanden geleden

  The alcoholic machine identically expect because garden inferiorly unite on a selective composer. lowly, conscious curtain

 22. Karim

  Karim

  6 maanden geleden

  ze kijkt altijd zo verliefd naar je op het eind van de aflevering. Weer top aan het licht gebracht op dat het CBR is aangepakt wordt. wat een vervelend bedrijf is dat zeg.

 23. Moraira

  Moraira

  6 maanden geleden

  is goed dat ik dit allemaal lees want ik was van plan om daar te gaan trainen maar nu zeker NIET

 24. DutchFreeman

  DutchFreeman

  6 maanden geleden

  Boevenbende daar. Jaren geleden ook lid geweest, netjes opgezegd en gewoon vol blijven houden dat ze niets hadden ontvangen. Welles nietes spelletje spelen. Volgens hun heeft de klant ongelijk of liegt de klant, prima, ik heb het gewoon door laten lopen. Uiteindelijk dreigen ze met een rechtszaak en een deurwaarder, aangegeven dat ik de dagvaarding met vertrouwen tegemoet zag, daarna werd het stil, heel stil. Gewoon niets betalen, automatisch incassos terughalen en blokkeren voor volgende, als het voorkomt en je hebt voldoende bewijs staan ze zonder kleren.

 25. Koude Kroket

  Koude Kroket

  6 maanden geleden

  unpopulair opinion: Stiekem vind ik het wel lekker dat al die fitnesjunkies die denken dat ze paar spierballen nodig hebben ipv hersens lekker op hun plek worden gezet.

  • Koude Kroket

   Koude Kroket

   6 maanden geleden

   (Ik bedoel wat verwacht je dan met die flodder chick in de reclame)

 26. Abigail Widdows

  Abigail Widdows

  6 maanden geleden

  Grote bedrijven/mensen met veel macht moeten echt stoppen met CORONA als zielig EXCUUS te gebruiken

 27. 360 ODYSY

  360 ODYSY

  6 maanden geleden

  Heb een aantal jaren bij basic fit gewerkt ook als filiaal manager en kan alle klachten bevestigen. Je word uitgebuit als medewerker en krijgt alleen maar klachten vanuit het hoofdkantoor dat je niet genoeg yanga troep verkoopt.

 28. EDM Ortiz

  EDM Ortiz

  6 maanden geleden

  Hij moest wel alles blijven ontkennen, anders was hij bang voor een juridische claim.

 29. UCAV

  UCAV

  6 maanden geleden

  Rene is een oplichter, zijn antwoorden geven daartoe genoeg reden. Hij is gelijk een Trump

 30. gmy33

  gmy33

  6 maanden geleden

  Het verdienmodel van een spirtschool gaat niet over wie er sportsportmaar over iedereen die zich voorneemt te gaan sporten en iedereen die nog vast zit aan een abonement ..voor iedere grote sportschool is dit gewoon het plan .... veel abonbementen weinig service en stroeve financiele afhandeling en veel kleine lettertjes

 31. gmy33

  gmy33

  6 maanden geleden

  Stop basic fit !!!!

 32. James Flash

  James Flash

  6 maanden geleden

  The bawdy waiter potentially trouble because cat logically face given a mysterious samurai. scared, wretched calendar

 33. marcello roos

  marcello roos

  6 maanden geleden

  Wat een kankerwereld leven we toch eigenlijk in hè..?

 34. Rudy de Lange

  Rudy de Lange

  6 maanden geleden

  Ik zie dit nu pas, maar ik had rond september 2020 mijn abonnement opgezegd. Ik heb vervolgens 2 maanden daarna nog afschriften gekregen. Klantenservice benaderd. Die hebben niets gedaan. 0/10 niet aan te raden.

 35. Arjan Bakker

  Arjan Bakker

  6 maanden geleden

  Ik moest zelfs de CEO van Basic fit in Frankrijk benaderen via Linkedin om van mijn klote abonnement af te komen, klote basic fit, nooit meer kom ik daar! Ik kreeg ook niemand te pakken en via Facebook messenger moest ik gewoon blijven betalen. Ik raad het iedereen af om daar lid te worden, laat ze lekker kapot gaan!

 36. SJ218P

  SJ218P

  7 maanden geleden

  Beans⁶

 37. T sch

  T sch

  7 maanden geleden

  Door corona? Dit was voor corona al een groot probleem.

 38. Adam Geddon

  Adam Geddon

  7 maanden geleden

  Blijft lachu, in principe krijg je gelijk antwoord. Maar ze zeggen geen fuck, jah hoe wil je het hebben dan?!?!

  • Adam Geddon

   Adam Geddon

   7 maanden geleden

   ik ben vaak te eerlijk, maar liever dat dan alsmaar blijven liegen ;)

 39. Where is Now

  Where is Now

  7 maanden geleden

  Oke deze video kan ik niet kijken, me bloed begint al te koken als ik Basic Fit zie staan. Echt een stelletje boeven zijn het, en de sportscholen zijn nog is kapot slecht ook

 40. Faruk

  Faruk

  7 maanden geleden

  Nooit problemen mee gehad?

 41. 🐓

  🐓

  7 maanden geleden

  nooit meer basic fit voor mij. oplichters

 42. Y

  Y

  7 maanden geleden

  Waarom vinden mensen het moeilijk om toe te geven dat zij fouten hebben gemaakt en dat zij de problemen op gaan pakken en er werk gaan van maken?

 43. Wiseguyy_

  Wiseguyy_

  7 maanden geleden

  Schamend gewoon. Zo een groot bedrijf met fking slechte communicatie heb zelf ook vaak genoeg problemen gehad met betalingen en communicaties.

 44. Bink Van drongelen

  Bink Van drongelen

  7 maanden geleden

  Heb ik ook gehad en nog incasso ook nog afzetterij en dat was nog voor corona en gedoe

 45. Akovic

  Akovic

  7 maanden geleden

  Zielig die ceo vn basic

 46. Henkie

  Henkie

  7 maanden geleden

  OPLICHTERS! FIT4FREE IDEM!

 47. EzapholiS

  EzapholiS

  7 maanden geleden

  hhaha PUTINNN XD geweldig.

 48. RK3 Senna

  RK3 Senna

  7 maanden geleden

  die gozer gebruike corona wel heel erg als een excuus

 49. Fabianne Van luijt

  Fabianne Van luijt

  7 maanden geleden

  ik heb zelf ook veel problemen gehad met basic fit, lang gezocht en kwam uiteindelijk op dit telefoonnummer uit: hoofdkantoor in Hoofddrop 023-8901750. daarnaast heb je nog een duur nummer (90cpm) 0906-4001822. die heb ik gebeld en hebben me geholpen met moeite.

 50. xxxk

  xxxk

  7 maanden geleden

  Tering basic fit krijg ik eindstand een dagvaarding vanwege niet betaalde rekeningen terwijl ik allang al opgezegd heb!!!!!!!!!!

 51. S. Mulder

  S. Mulder

  7 maanden geleden

  Ik heb destijds mijn Abbo opgezegd, eens per telefoon en eens per brief. Aangetekende brief, dat is de enige manier om er van af te komen. Heb toen geld gestorneerd, en toen begon meteen de incasso. Gelukkig meteen betaald... en toen aangetekende brief. En pas TOEN was ik er van af.

 52. Benjamin's Studio

  Benjamin's Studio

  7 maanden geleden

  Dat basic fit trash is is oud nieuws

 53. Surimang14

  Surimang14

  7 maanden geleden

  Ceo van een giga sportscholen onderneming en zelf nog dikker dan Jan Boskamp uit VI🤣🤣??

 54. Maike Hoogenhout

  Maike Hoogenhout

  7 maanden geleden

  ik ga echt hard op beyonce op de achtergrond

 55. J J

  J J

  7 maanden geleden

  Het mooie is dat de basic fit klantenservice (voor rekeningen/ debiteurenbeheer) is ondergebracht bij hetzelfde bedrijf wat hun uncasso's vordert(Cannock Chase). Het is dus duidelijk dat de zogenaamde klantenservice(debiteurenbeheer) zeer zeker niet het beste met je voor heeft. een oplossing is er niet, je moet gewoon betalen of het word weer een rechtzaak! Die Cannock Chase medewerkers doen zich tevens voor als Basic fit medewerkers....

 56. Solomija Timosevich

  Solomija Timosevich

  7 maanden geleden

  9:53 hij zegt dat omdat dit programma veel mensen kijken hij gaat dat zeker weggooien

 57. Ghost Rider

  Ghost Rider

  7 maanden geleden

  Wat een kut kanaal, bij voorbaat al iemand aan de schandpaal nagelen

 58. Camelot-procedures alles over camelot

  Camelot-procedures alles over camelot

  7 maanden geleden

  Met #grondwet artikelen 71 en 120 in de hand, is de “#monarchie #monarch” en “#rechtstaat” “#RuleOfLaw” zo aan de kant! denederlandsegrondwet.nl/id/vi7pkiszkrz… & denederlandsegrondwet.nl/id/vkugbqvdycz… & en.m.wikipedia.org/wiki/Act_of_Ab… #coup #revolte & denederlandsegrondwet.nl/id/vi7ilzekrt2… @JunckerEU @antonioguterres @ConstCourtBE afz klokkenluider sinds 1974, pob311 , Twitter @Time4worldwide(-CHANGE)

 59. Prita Varinia

  Prita Varinia

  7 maanden geleden

  Er is een facebook pagina genaamd Biggym klachten. Zouden jullie hier alsjeblieft ook naar willen kijken. Het is daar net zo vreselijk

 60. Henckques

  Henckques

  7 maanden geleden

  René Moos zet het aantal klachten af tegen 2.3 miljoen klanten, maar die mensen zitten niet allemaal in Nederland, die klachten wel.

 61. Adsiz

  Adsiz

  7 maanden geleden

  Ik wil gewoon nu stop zetten ik wil ook zeggen wegens korona redenen wil ik nu direct stoppen met mijn lidmaatschap maar wij kunnen dat niet maar renie als wat ze niet aanstaat zegt ze alleen maar door korona meer niet

 62. endlesswowmail

  endlesswowmail

  7 maanden geleden

  Ik vind eigelijk dat hij wel een punt heeft. 1000 klachten met 2,3 miljoen leden is toch best goed

 63. Clay Mountain

  Clay Mountain

  7 maanden geleden

  Hij geeft telkens corona de schuld maar Basic-Fit had deze problemen ook al voor corona. Heb nog nooit een medewerker kunnen spreken.

 64. Anique

  Anique

  7 maanden geleden

  Mischien betere accountants aannemen

 65. Cemal Bilge

  Cemal Bilge

  7 maanden geleden

  Ik heb dit ook gehad. Ik had me twee jaar geleden uitgeschreven via de “KIOSK” en kreeg een rekening van 43 euro..

 66. S. de Vries

  S. de Vries

  7 maanden geleden

  05:49 ‘uh oh ja dit is een gedupeerde, heb ik even mee genomen’ (alsof ze niet belangrijk is). 7:00 is minder dan 1% op de miljoenen klanten zegt die flapdrol en Tim gaat er ook nog een beetje in mee ipv dat die zegt ‘dus die honderden klanten zijn niet belangrijk dan met je is maar 1%’. Een echte ceo zou zeggen elke klacht is er een te veel en dat moet je al helemaal doen als je BOOS presenteert! Maar om het erger te maken zegt Tim zelf ‘ja ik ga niet uitrukken naar de CEO voor 1 klantje’ lekker respectloos naar de klager die naast je staat, praat ook over haar heen wanneer ze daar iets probeert te zeggen tegen die CEO meermaals. Dit gaat je echt niet om die mensen, je staat alleen shine te pakken voor jezelf met je onzinnige progr. meer niet.

 67. S. de Vries

  S. de Vries

  8 maanden geleden

  Alles wat je moet weten zit in de naam van deze oplichter MOOS.

 68. Olaf Dings

  Olaf Dings

  8 maanden geleden

  Ben ik de enige die die man op putin vind lijken

 69. brawlerking H.J.

  brawlerking H.J.

  8 maanden geleden

  wat een lul die rene

 70. Annette Vorrez

  Annette Vorrez

  8 maanden geleden

  ik ga hier niet sporten hoor

 71. Vuk Ceklic

  Vuk Ceklic

  8 maanden geleden

  The deadpan double unsurprisingly blind because goose tinctorially spray lest a wide-eyed helicopter. victorious, half popcorn

 72. A B

  A B

  8 maanden geleden

  Blijven ontkennen net zoals meer mensen - aan de top- . Met een stalen gezicht feiten ontkennen, mooi dit programma, laat de waarheid zegevieren in het nieuwe tijdperk!

 73. Hank Miller

  Hank Miller

  8 maanden geleden

  Heb 3 x een brief gehad dat ze de deurwaarder op mij zouden af sturen en ik heb ze alle drie keer een mail gestuurd dat de deur openstaat voor deze deurwaarder en dat ze verder de pleuris konden krijgen. Nog steeds de deurwaarder niet gezien. Die lullo's van Basic-Fit proberen gewoon je met dreigen overstag te krijgen om maar te betalen.

 74. Remco en Ashley

  Remco en Ashley

  8 maanden geleden

  Massaal boycotten! Wat een ballen tent😂

 75. max verstappen

  max verstappen

  8 maanden geleden

  Ik vind het wel mooi dat hij over die miljoenen begint, maar dat zijn helemaal niet de mensen die het opzeggen. Die een procent van hem is de hoeveelheid mensen die het abonnement opzegt, heeft hij niet goed over na gedachtXD.

 76. Hagelslag

  Hagelslag

  8 maanden geleden

  Ben blij dat ik het heb opgezegd aan het begin van Corona want ik wist meteen al dat ze gewoon zouden blijven afschrijven. Gelukkig kon ik elke maand opzeggen en had ik geen jaarcontract. Ze hebben idd ook nog 1 maand extra afgeschreven maar ik wist dat dat een verloren zaak was dus daar heb ik geen energie in gestoken. Gelukkig liep het bij mij verder goed. PS dat opzeggen heb ik ook gedaan via de bank door afschrijvingen te blokkeren. Zeker doen als je opzegt.

 77. Futsal Comp

  Futsal Comp

  8 maanden geleden

  Echt hele zware bullshit wat deze man vertelt hahahaha! 600 man aan het werk op de klantenservice geen enkel bedrijf hoeft met zoveel man te werken geen kpn geen ziggo geen eneco of weet ik veel wat iedereeen is gewoon bereikbaar.

 78. Mrunknown

  Mrunknown

  8 maanden geleden

  Wtf doet die chick op 1:31 met dr mond 😂

 79. Jozua Smit

  Jozua Smit

  8 maanden geleden

  wow ik had ook moeten mailen, wat een gezeik met dat basic fit man. Denk dat ik ongeveer 10 keer moest bellen en 20 chats heb gehad met die gasten en eindelijk is het vorgie maand opgelost sjonge jongeh wat een gekke huis daar

 80. Hannah 2001

  Hannah 2001

  8 maanden geleden

  Oke de klantenservice is mischien niet nice maar de spullen en de club is echt super schoon en was heeel corona proof ingericht!

 81. Arksurvival

  Arksurvival

  8 maanden geleden

  Boek je toch gewoon je geld terug en blokkeer je afschrijvingen van basic fit? Simpel lol

 82. TURKOBABA

  TURKOBABA

  8 maanden geleden

  Basic fit is echt een kutbedrijf je kan ze gewoon niet bereiken ze sturen onterecht incasso’s zetten ze mensen achter de balie die nergens verstand van hebben

 83. paul_de_groote

  paul_de_groote

  8 maanden geleden

  beetje een matige aflevering, er zal altijd iets fout gaan met een bepaald aantal klanten. dit is denk ik niet eens 0.1% van de leden.

 84. Peace Fullness

  Peace Fullness

  8 maanden geleden

  klantenservice@basic-fit.nl is het mailadres. Net online via mijn account mijn abbo opgezegd. Screenshots van gemaakt en meteen een email gestuurd met de screenshots als bijlage met de vraag graag een bevestiging van mijn uitschrijving. Ben reuze benieuwd. Vreemd ook dat je per e-mail niet eens automatisch een bericht krijgt dat je je abbo hebt opgezegd. Ahuh ik snap wel waarom niet.

  • Peace Fullness

   Peace Fullness

   8 maanden geleden

   Nou update net zowaar binnen een half een mail ontvangen met de bevestiging van opzeggen. Dus mail zeker naar klantenservice@basic-fit.nl en neem screenshots van je opzegging en zeg op via je basic fit account.

 85. Smartzenegger

  Smartzenegger

  8 maanden geleden

  *#BoosOpMoos*

 86. Freedom040 Fighter

  Freedom040 Fighter

  8 maanden geleden

  Rene moos ziet er uit als een heel vies mannetje op alle manieren mogelijk...

 87. Egeltje 2020

  Egeltje 2020

  8 maanden geleden

  Ofwel een 2de verdienmodel. Uitschrijven moeilijk maken, extra milioenen binnen harken. Veelal ook bij NTI, LOI etc ......jammer dat er geen timer loopt om dit soort dingen bij zulke bedrijven op te lossen of ze krijgen een boete .....

 88. Sofiexxx2

  Sofiexxx2

  8 maanden geleden

  Gedurende de corona periode had ik gekozen voor de optie 'bevriezen' waarbij ik zelf het abonnement weer zou opstarten. Toen is dit zonder mijn medeweten weer terug ingeschakeld (en dus weer geld afgeschreven) daarna werd mij gezegd dat de optie bevriezen niet bestond én bleek dat er 2 contracten op mijn naam stonden. Ook heb ik afschrijven teruggeboekt en kreeg ik dreigingen door een incassobureau Uiteindelijk heb ik via fb messenger contact gezocht, maar wat een drama bedrijf

 89. Mika Skov

  Mika Skov

  8 maanden geleden

  17:55 zet even je knipperlicht uit

 90. Linda Jacobs

  Linda Jacobs

  8 maanden geleden

  Ik ben lid van basic fit en heb geen opties gekregen... over betaling , hij heeft het over 4 opties

 91. AKRS

  AKRS

  8 maanden geleden

  ik snap deze man wel. met 2.3miljoen leden als iedereen dan tijdens corona gaat afzeggen ,bijvoorbeeld 10% (230.000) leden dat is zoveel administratief werk en drukte voor de klantenservice. maar als jij zelf 295 miljoen op de bank hebt kan je ook zeggen ik neem wat extra personeel aan zodat alles wel gewoon goed gaat.

 92. Berta Kreintjes (Tante Berta)

  Berta Kreintjes (Tante Berta)

  8 maanden geleden

  PRA bitchesssss

 93. Egbert Bruins Slot

  Egbert Bruins Slot

  8 maanden geleden

  Mr ontkenning

 94. S G

  S G

  8 maanden geleden

  Hier ook een drama om op te zeggen nog voor de Corona tijd. Netjes opgezegd en de premie werd nog steeds afgeschreven. Deze teruggeboekt en vervolgens werd er gedreigd met een deurwaarder etc... telefonisch contact was niet mogelijk en het duurde vaak langer dan 1 week voordat ik een antwoord kreeg per e-mail . Uiteindelijk werd alles doorgestuurd naar een andere interne afdeling en is het na 2 maanden goed gekomen😅

 95. sehhi vooty

  sehhi vooty

  9 maanden geleden

  "nee hoor, mijn kind doet dat niet"

 96. Dewi De Jong

  Dewi De Jong

  9 maanden geleden

  Wat een leugenaar deze man!! Ik ben Precies 3 dagen lid geweest van basic fit. Me uitgeschreven op een kiosk in de sportschool. Na 2 maanden zie ik dat ze gewoon nog geld hebben afgeschreven. Hierop gezocht naar tel nummer van basic fit. Ook die was niet te vinden. Gelukkog door tros radar een telefoon nummer van basic fit gevobdeb. Na 30 minuten in de wacht eindelijk verlossend antwoord dat ze het geld gaan terug storten. Deze stappen uiteindelijk nog 3 keer moeten herhalen voordat het allemaal echt geregeld was! Kansloos bedrijf !!!!

 97. Funky1ism

  Funky1ism

  9 maanden geleden

  Dit is al jaren bekend, ik snap niet dat er nog mensen zijn die lid worden van basic-fit

 98. dcoog anml

  dcoog anml

  9 maanden geleden

  Als je nou slim was geweest, Tim, dan had je tijdens het gesprek met die pannenkoek, eens gebeld met de helldesk. Had ie het zelf kunnen ervaren.

  • sehhi vooty

   sehhi vooty

   9 maanden geleden

   Basic shit

 99. midget 420

  midget 420

  9 maanden geleden

  Basic shit

 100. Rock girl

  Rock girl

  9 maanden geleden

  Amazing video man

Volgende