CAMELOT verhuurt ONVEILIGE, VIEZE WONINGEN en GOOIT ons GEBOUW uit | BOOS S05E018

Heb jij nog onopgeloste problemen met Camelot? Bijvoorbeeld ooit schoonmaakkosten betaald waar je niet zelf voor hebt gekozen, betaald voor het platform MyCastle, of zijn er onredelijke servicekosten in rekening gebracht? Mail ccc@cameloteurope.com en zet BOOS in de cc. Er is beloofd dat naar alle zaken gekeken wordt, dus we rekenen erop dat ook jouw probleem nog wordt opgelost door Camelot.

Anaïs is boos op Camelot. Net zoals veel mensen heeft zij veel onterechte kosten gehad aan een woning die ook nog eens te wensen overliet. Ook heeft zij een deel van haar borg nooit teruggekregen. Het is heel moeilijk om contact op te nemen met Camelot, en nu wacht Anaïs al lang op haar geld. En ze is niet de enige met klachten. Over servicekosten, veiligheid in woningen, maar ook over poep. Want dat is soms gewoon onderdeel van het decor.

Ben jij ook boos? Mail naar boos@bnnvara.nl

In BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ons weten! Wij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw.

Elke donderdag om 16.00 uur op dit kanaal.

Volg ons ook op Instagram:
boosbnnvara
debroervanroos
marijederoode

Reacties 

 1. BOOS

  BOOS

  3 maanden geleden

  Op 06:49 verwijzen we per ongeluk naar Chemelot in plaats van Camelot als het gaat om veiligheid. Foutje van ons! Maar doet niks af aan het feit dat Camelot veiligheid heel belangrijk zegt te vinden, zie hier hun eigen website: nl.cameloteurope.com/nen-8025

  • Mounir Ama

   Mounir Ama

   21 dag geleden

   Ja

  • Lazy_Lola

   Lazy_Lola

   2 maanden geleden

   Maand later, pagina bestaat niet meer 😂

  • Aranoura

   Aranoura

   3 maanden geleden

   @Guus van Hulst ja dat heb ik dus al geprobeerd, heb je enig idee hoe vaag dit soort informatie is? En hoe moeilijk het is om te vinden?

  • Guus van Hulst

   Guus van Hulst

   3 maanden geleden

   @Aranoura google is je antwoord

  • Maxim van Dijk

   Maxim van Dijk

   3 maanden geleden

   Chemelot is erg genoeg ook hoor 😂rondom Dordrecht drinken wij gewoon water met toxische chemicaliën er in... En dat mag allemaal!

 2. Jeroen

  Jeroen

  3 dagen geleden

  Altijd grappig dat figuren die zelf alle regels aan de laars lappen de eerste zijn die jou gaan vertellen wat wel of niet zou mogen😂

 3. Gi Eter

  Gi Eter

  5 dagen geleden

  Ondanks een van de ergste, zijn ze zeker niet de enige anti kraak bedrijven die schandalig te werk gaan. Midden in de nacht controle of je niemand op bezoek hebt bijvoorbeeld.... Mensen die briefjes vonden in hun kast dat ze hun kleding moesten opvouwen. Onaangekondigd bezoek met een mogelijke koper die zichzelf binnen laat terwijl je slaapt. Lijstje kan wel even door gaan

 4. Chiszle

  Chiszle

  9 dagen geleden

  Schoonmaak diensten, 100-500 euro, gewoon niet mee akkoord gaan. Komt namens een fors schoonmaak bedrijf een oudere dame met een uitkering om voor 50 euro een dag te stofzuigen. Kun je zelf. En kun je dat nog steeds niet dan verdien je die rekening.

 5. Hakan K.

  Hakan K.

  10 dagen geleden

  Wat een smerige business is het binnen de vastgoedwereld.

 6. Jiska Hachmer

  Jiska Hachmer

  10 dagen geleden

  Ze moeten straf voor haar opsluiten... welke agent kijkt? en pakt ze eens op? Er zit gewoon een jonge meid met die criminelen opgesloten en in gevaar... Complete gekte...

  • Jiska Hachmer

   Jiska Hachmer

   10 dagen geleden

   En ze wilde weg... ze sloten haar in... belachelijk!

 7. Gewoon Iemand

  Gewoon Iemand

  12 dagen geleden

  Arme ratten. Je zou maar met mensen om je heen moeten leven😅

 8. Irene Irene

  Irene Irene

  13 dagen geleden

  Wat een klotebedrijf!!!! Wat letterlijk ook het leven van een 20 jarige meisje koste, zo jong een heel leven voor zich. En team boos weer top aflevering!!

 9. TheChocolajeable

  TheChocolajeable

  14 dagen geleden

  En nog steeds zijn ze draaiende een maat van me heeft recentelijk nog gezeik gehad 🥲 maarja zodra de overheid maar de graantjes kan meepikken van overal waar mogelijk, geld geld geld..

 10. 2222S

  2222S

  16 dagen geleden

  Die Camelot medewerker vind het zo erg wat er gebeurt dat hij zich achter een boom heeft verstopt om te kunnen zeggen haha

 11. KAIOabstrct

  KAIOabstrct

  17 dagen geleden

  De T in "castle" is silent, waarom weet niemand dat?

 12. TZB 997

  TZB 997

  19 dagen geleden

  Met die jas Tim, vind je het raar dan?

 13. Oscar Van Walstijn

  Oscar Van Walstijn

  20 dagen geleden

  60.000 euro belasting geld betaald ? De verantwoordelijke personen moeten het gevang in BOOS

 14. fatguylungs

  fatguylungs

  22 dagen geleden

  Wat is anaïs mooi 😭😭😭❤️

 15. TwistedMind

  TwistedMind

  25 dagen geleden

  Als je niet opneemt sturen we een ambulance langs ... Mijn god haha

 16. Lucas E

  Lucas E

  25 dagen geleden

  Top gedaan zo & deze vrouw is een goeie CEO voor zo'n ...... bedrijf

 17. Solo Timoszevics

  Solo Timoszevics

  26 dagen geleden

  14:44 ge uit gebonjour hahahh

 18. Wiro van AS

  Wiro van AS

  27 dagen geleden

  Brandwerende deuren vallen dicht, gek he DAT IS BEDOELING.

 19. Wiro van AS

  Wiro van AS

  27 dagen geleden

  Goedkoop willen huren en zeuren

 20. rose quartz

  rose quartz

  27 dagen geleden

  Zag er grappig uit receptionis gooit ze buiten doet ze de 3 sloote op de deur komt een mevrouw buiten die het raa r vond waarom ze buiten staan en laater gaat een ander het ontkennen dat ze er uit zijn gestuurd

 21. dh r

  dh r

  29 dagen geleden

  Kijk is naar Van Der Linden, dat zijn pas een stelletje oplichters.

 22. Max Vermeer

  Max Vermeer

  Maand geleden

  Camelot is fucking raar...ik kreeg een email met allemaal persoonlijke gegevens ID en bsn gegevens bankrekening etc per e-mail. Zeker van 20 mensen. Niet normaal

 23. L van H

  L van H

  Maand geleden

  Deuren die dicht vallen bij brand is juist positief. Branddeuren compartimenteren het gebouw in geval van brand, waardoor de brand zich minder snel verspreid in het pand.

 24. rakketakketakkerakketakkeratatakrakrakra

  rakketakketakkerakketakkeratatakrakrakra

  Maand geleden

  Je moet stadlander aanpakken dat zijn pas criminelen

 25. Elya music

  Elya music

  Maand geleden

  Camelot is echt vreselijk, ze sturen torenhoge rekeningen na en dreigen met deurwaardes en hogere proceskosten als je niet meteen betaalt. Gaan nooit inhoudelijk in op je bezwaar, hoe bizar hun rekeningen ook zijn, doen in communicatie net alsof ze jouw berichten nooit hebben ontvangen (bewaar deze dus goed!!) sturen alleen maar rekeningen na rekeningen na. Verhuren mega vieze woningen, als er een rattenplaag is gaan de kosten omhoog in plaats van naar beneden, er is zelfs ooit iemand gestorven aan een elektrische schok in de douche. Fout door Camelot. Schaamteloos bedrijf. Enige reden dat dit nog kan is de mega grote woningnood. Echt schaam te loos. Fijn dat er een onderwerp over is gemaakt!! :)

 26. Brian

  Brian

  Maand geleden

  Even voor de goede orde, het kan NOOIT huisvredebreuk zijn als het een gebouw vrij toegankelijk is. Voor de volgende keer, niet zomaar naar buiten laten duwen door een of andere receptioniste die niks weet van wetten en regelgeving. Verder zegt ze je bent niet geoorloofd binnen te komen wat niet klopt. Nogmaals het is geen afgesloten gebouw, het is vrij toegankelijk en nergens hangen bordjes dat dit privé terrein is OF dat het verboden is te betreden door artikel 461.

 27. Joyce Bosgraaf

  Joyce Bosgraaf

  Maand geleden

  Camelot Enschede heeft het qua schoonmaak en reparaties wel goed voor elkaar. Jammer dat er zoveel verschil in zit.

 28. Jeroen Kelfkens

  Jeroen Kelfkens

  Maand geleden

  Fijn dat dit eens wordt aangepakt!!! Maar bij Ad Hoc is het helaas niet veel anders, zeker niet als het over veiligheid gaat. Ik woonde een paar jaar terug in een school. Daar had men een douche geïmproviseerd waarvan de electra van de aangelegde boiler over de vloer tussen de deur door naar een ander lokaal liep. Electra over de vloer in een "natte cel".............. En ook dwepen met hun veiligheidsprotocol en je bijna 100 euro voor een veiligheidspakket laten betalen. Weken lang op je borg moeten wachten et cetera et cetera. Maar ook bij Gapph, waar je alleen maar dingen MOET en niets mag, en ze eoa stromannetje als een nazi over het terrein laten spieden en die er niet voor terugdeinst ongevraagd binnen te lopen of een discussie aan te zwengelen en deze vervolgens door lult naar hogerhand!!! Of een kachel die s'avonds na half elf uit gaat ook in de winter!!!!! Ons wijzen op onze verantwoording om het terrein veilig te houden, maar vragen om een paar eenvoudige oplossingen van bewoners in de wind slaan. Men (de overheid) moet eens zorgen dat er ook voor deze mensen die lang niet altijd vanuit een vrije keuze antikraak wonen, worden gezien als gelijkwaardige bewoners en dat er "normale" contracten worden aangeboden ipv de wurgcontracten die je nu mag tekenen. Ik heb in mijn tijd veel gehad aan de bond precaire woonvormen. bondprecairewoonvormen.nl/ Hier zitten mensen die zich hard maken tegen de antikraak maffia!!! Kortom BOOS, als jullie willen is er nog zat te doen in de antikraakwereld! Maar ik ben echt blij dat dit nu eens voor het daglicht komt!

 29. Vicarious

  Vicarious

  Maand geleden

  Dat is toch gewoon een criminele organisatie? Als een medewerker 2 euro uit de kassa van de Appie trekt zit die 15 minuten later geboeid in een politiewagen. Deze vrouw steelt (anders kan ik het niet noemen) duizenden euro's per maand en zit daar nog net niet trots over te vertellen.

 30. lucas van der heijden

  lucas van der heijden

  2 maanden geleden

  Nu ik dit zie denk ik echt amai ik laat geld liggen 🤦🏽‍♂️

 31. lucas van der heijden

  lucas van der heijden

  2 maanden geleden

  Daar heb ik ook bij gezeten mij kosten dat 1100 om in te schrijven

 32. anityy

  anityy

  2 maanden geleden

  wat een boel losers bij camelot zeg lmao

 33. Z

  Z

  2 maanden geleden

  Ik heb 6 jaar via Camelot gewoond. Waarvan 4 in Utrecht en 2 in Eindhoven. In die tijd heel wat meegemaakt. Onder andere, last van muizen EN vleermuizen, psychische huisgenoot, vandalisme buiten door kinderen, overbetaald aan verhuiskosten terwijl ik één kamer verderop ging zitten, verbieden van huisdieren en kinderen, vieze douches, dwingen om brandpaketten te betalen van 60e ook al heb je er nog een van een jaar geleden, teveel aan service kosten betalen waarvoor niemand me te woord wilde staan en zodra ik wel iemand aan de lijn kreeg die wist waar die het over had, had hij een hele uitleg klaar over hoe ze ons nog matsen en de werkelijke kosten veel hoger liggen (niet mijn probleem?), bij andere vragen maanden achter elkaar bellen totdat je iemand aan de lijn krijgt die je helpt. Ad Hoc is ook niet beter trouwens. Daar hebben ze me na 2 weken eruit gegooid omdat ze huisbaas wiet zag liggen in mijn kamer (m'n goed recht, het is niet alsof ik een plantage had), en ze hebben m'n borg proberen in te houden omdat er vlekken op het tapijt zaten die ik niet heb gemaakt. Een tip: als je anti kraak gaat wonen, maak foto's van ALLES. Foto's hebben een datum in de gegevens. Dit geld als bewijs en kan je laten zien als ze zaken op jou proberen af te schuiven.

  • Lumen Pierce

   Lumen Pierce

   20 dagen geleden

   Wat is een psychische huisgenoot? Een huisgenoot met een psyche?

 34. Bernice-Anne Nieuwenhuis

  Bernice-Anne Nieuwenhuis

  2 maanden geleden

  Anais.die hippie naam verklaart alles

 35. foody jackson

  foody jackson

  2 maanden geleden

  ze zijn vaker voor de rechter gesleept, maar eigenlijk wordt er helemaal niks gedaan ze kunnen flikken wat ze willen en dank aan de rechtstaat thnx kabinet rutte en grapperhause, en laat staan de echte zware criminelen, die komen ook met alles weg

 36. mental you

  mental you

  2 maanden geleden

  je kan flikken wat je wilt in nederland, want het duurt toch jaren voordat je uberhaupt voor de rechter staat, en anders krijg je een kleine boete of 1 maandje cel, thnx grapperhause en kabinet rutte voor deze geweldige rechtsstaat.. en dan zeggen ze dat het westen beschaafd en rechtvaardig is, echt niet

 37. Ed209

  Ed209

  2 maanden geleden

  Daar mag “ed209” even huishouden bij de ceo enz. 20sec to comply, we gaan🤥.. 10sec to comply.. we gaan blabla.. ed209: 🔫🔫🔫🔫

 38. Bjorn bdr

  Bjorn bdr

  2 maanden geleden

  En wat gebeurt er, zulke bedrijven mogen doorgaan. Wanneer gaat de politiek eens zijn werk doen en dit soort bedrijven per direct sluiten?

 39. Yvette Heijneman

  Yvette Heijneman

  2 maanden geleden

  Mijn vriend en ik hebben ook gewoond via Camelot. We zitten echt lachend deze aflevering te kijken, want het is wel serieus herkenbaar. Onze woning was ook smerig!!! En ik ben in de ochtend een keer wakker geworden met een vreemde man in de slaapkamer. Kwam even controleren voor Camelot... Je schrikt je kapot. Nu vraag ik me echt af waarom we daar nooit moeilijk over gedaan hebben. Ze brengen het toch alsof je geen rechten hebt.

 40. Merlijn Bal

  Merlijn Bal

  2 maanden geleden

  deze CEO wil wel helpen lijkt het nu nog hopen dat ze die shit zo snel mogelijk regelen

 41. Boris Hiddema

  Boris Hiddema

  2 maanden geleden

  Vinden ze het gek dat mensen gaan kraken met zulke woonomstandigheden

 42. piet petteflet

  piet petteflet

  2 maanden geleden

  haha wifi code is duidelijk in beeld...

 43. Mr Gaffelaar

  Mr Gaffelaar

  2 maanden geleden

  Hey ik ben boos. Het is niet MyKastel, maar MyCastle (in het Engels uitgesproken). Man man man

 44. Rolgnart

  Rolgnart

  2 maanden geleden

  @BOOS Misschien heb ik een te optimistich wereldbeeld, maar is het misschien leuk als jullie bedrijven waar jullie in het verleden een aflevering over hebben gedaan opzoeken om te zien dat het "Hopelijk!" verbeterd is? Misschien kan je het BLIJ ? Noemen. :p

 45. rakketakketakkerakketakkeratatakrakrakra

  rakketakketakkerakketakkeratatakrakrakra

  2 maanden geleden

  Wat een leuke rooie donder

 46. Lennart Meijer

  Lennart Meijer

  2 maanden geleden

  kunnen we het even hebben over de CEO die ondanks alle onzin toch nog wel even team BOOS tewoord is komen staan en toe heeft gezegd op het aanpakken van aandachtspunten? Nog even wachten op dat het daadwerkelijk gebeurd maar dit is toch betere behandeling dan hoe het bij vele anderen is gegaan!

 47. Sieglinde de Boer

  Sieglinde de Boer

  2 maanden geleden

  Waarom ben ik niet gezegend met rood haar genen?

 48. J K

  J K

  2 maanden geleden

  Zou eens kijken naar University Housing. Dat zijn pas de grootste oplichters van nl.

 49. Anaïs

  Anaïs

  2 maanden geleden

  Goeie naam Anaïs😝

 50. Meli

  Meli

  2 maanden geleden

  Die CEO heeft het heel netjes aangepakt. Ik vertrouw er wel in dat dit goed komt want ze leek het wel serieus te nemen. En zo niet, kan ze heel goed liegen. Deze aflevering deed me trouwens denken aan "seizoenen van vroeger" heerlijk. Ik snap dat de recente onderwerpen super belangrijk waren hoor, begrijp me zeker niet verkeerd. Maar ik miste de oude BOOS vibes gewoon een beetje het laatste jaar. Ben blij om te zie dat het weer een beetje "zoals vroeger" wordt :)

 51. Baru94

  Baru94

  2 maanden geleden

  14:30 zooo'n hekel aan dit soort momenten, dat die bedrijven plotseling doen alsof ze nooit andere bedoelingen hadden en zich van geen kwaad bewust zijn.

 52. Necramonium

  Necramonium

  2 maanden geleden

  "dit is privacy schenning!" Zegt de muts dat werkt voor een bedrijf dat camera's ophangt in hun woningen.

 53. Droplul

  Droplul

  2 maanden geleden

  Patricia Ghering woont in Biest-Houtakker. Misschien dat de slachtoffers hun €1000,-- kunnen ophalen.

 54. trompie12345

  trompie12345

  3 maanden geleden

  Ze liegen, hun CEO heet Joost van Gestel, woont voor zover ik weet in Londen. Heb daar ooit stage gelopen, moest toen ook bij mensen onaangekondigd naar binnen om te controleren of ze de verwarming niet te hoog hadden staan. Een mevrouw stond onder de douche terwijl wij binnen kwamen. Ga hier nooit wonen!

 55. FilthyGreasepipe

  FilthyGreasepipe

  3 maanden geleden

  mykastel lol

 56. miriam

  miriam

  3 maanden geleden

  “Jullie mogen absoluut niet mee naar binnen” “Oh dan loop ik wel even mee”

 57. Xumi Simons

  Xumi Simons

  3 maanden geleden

  Een vriend van mij heeft een woning bij Camelot gehad waarbij er letterlijk gaten in de muren naar buiten zaten, waardoor planten naar binnen groeiden, overal zat schimmel en de verwarming deed het gewoon niet. Ook zat er maar 1 stopcontact in de hele woning en stonk het altijd naar riolering. Hij heeft de woning moeten accepteren omdat hij anders op straat stond. Hij kreeg na 1 maand een boete omdat hij zogenaamd zijn huis niet goed genoeg had opgeruimd, toen ze onaangekondigd op controle kwamen. 3 maanden later hebben ze het contract meteen opgezegd omdat het huis schijnbaar niet geschikt was om in te wonen. Het riool bleek onder het huis te lekken en bleek dus allemaal ontlasting onder de vloer te zitten. Camelot heeft zijn borg nooit terug gegeven en omdat zij vonden dat het huis niet schoon was achtergelaten, kreeg hij nog eens een rekening binnen voor €830 voor de zogenaamde schoonmaakkosten. Ze maken gewoon gebruik van mensen die in een onzekere situatie zitten, echt heel ernstig!

 58. BlokeFace Gross.

  BlokeFace Gross.

  3 maanden geleden

  Ik blijf lekker in Lumbridge wonen.

 59. lola convent

  lola convent

  3 maanden geleden

  Held

 60. Blue Boys

  Blue Boys

  3 maanden geleden

  Whaha

 61. SinQuality

  SinQuality

  3 maanden geleden

  zij werd ook nog eens belast op haar bewegingsvrijheid

 62. flin white

  flin white

  3 maanden geleden

  Snellinckstraat1, 3021WB Rotterdam. Een smeerige huisbaas. 0643080097

 63. stebedyor

  stebedyor

  3 maanden geleden

  Hahaaa een makelaar met een sportauto 🤔

 64. Mali 57

  Mali 57

  3 maanden geleden

  I wish there were english subs

 65. shanna

  shanna

  3 maanden geleden

  Bullshit, je kan altijd alles terugzien in administraties tot 5 jaar terug. Reden je moet die gegevens bewaren van de Belastingen. Dus.... Mensen moeten reageren zodat zij hun eigen fout kan herstellen is net zoiets als je bent accoord tot je opzegt wat tegen de consumentenrechten zijn verklaard. Hun verklaring is tegen de wet en onzinnig. Conclusie van het geheel, nooit bij dit bedrijf huren.

 66. Tara Fransman

  Tara Fransman

  3 maanden geleden

  Gelukkig deze video net op tijd gezien😅 Heeft iemand wel goede ervaringen met een organisatie die gemeubileerde studio’s verhuurt in Amsterdam?

 67. asioe kiou

  asioe kiou

  3 maanden geleden

  Hele bedrijf is janken en ik heb er nooit gewoond...

 68. CipherNL

  CipherNL

  3 maanden geleden

  Mag de montage zonder die witte balken boven en onder?

 69. R Ciao

  R Ciao

  3 maanden geleden

  Ik en 85 mensen zijn een rechtzaak begonnen in 2015 en hebben na 6 jaar onze rechtszaak gewonnen. In totaal hebben wij 1,2 miljoen euro teruggekregen. Wij hebben 6 jaar lang teveel huur betaald, rond de 230 euro per persoon per jaar. Zo zie je maar, gewoon de huurcommissie inschakelen. Wij woonde in een pand van camelot in Amsterdam

  • asioe kiou

   asioe kiou

   3 maanden geleden

   voor weinig geld, handig voor het studeren dus. Nu kraken verboden is, en je als pandjesbaas gewoon de politie mag inschakelen als er zomaar krakers in je pand komen

 70. Justin van der Veen

  Justin van der Veen

  3 maanden geleden

  mondkapje🤨

 71. Paul C. de vriend van E.

  Paul C. de vriend van E.

  3 maanden geleden

  Hier heet Camelot standaard al Scam-A-Lot. Ze doen echt geen flikker en ze leggen allerlei regels op die wettelijk helemaal niet zijn toegestaan…

 72. Frans van der vleuten

  Frans van der vleuten

  3 maanden geleden

  17:32 Snapte!

 73. p l

  p l

  3 maanden geleden

  Alle antikraak bureaus zouden verboden moeten worden. Ze worden rijk van de woningnood en gedragen zich schandalig. Villex is er ook zo eentje echt wanstaltig volk

 74. Quiinntyyx hartje

  Quiinntyyx hartje

  3 maanden geleden

  Ik mis de confetti 👎🏻

 75. Pam x

  Pam x

  3 maanden geleden

  Camelot... 🙄

 76. Nikki Anna

  Nikki Anna

  3 maanden geleden

  Camelot is straks bankroet

 77. R Soraya

  R Soraya

  3 maanden geleden

  Echt netjes dat Tim nog even langs ging bij de receptioniste en zoveel begrip heeft voor de mensen op de werkvloer die altijd de vuile klusjes moeten doen.

 78. Mia Khalifa

  Mia Khalifa

  3 maanden geleden

  Ik wist niet dat juffrouw Jannie nu hier werkt

 79. Fausto 97

  Fausto 97

  3 maanden geleden

  Bij iedere nieuwe aflevering van BOOS twijfel ik er echt aan of er nog (grote) bedrijven of huisbazen bestaan die níet kut zijn

 80. Kevin Spanish

  Kevin Spanish

  3 maanden geleden

  Alternative titel: Camelot sluit huurder op in eigen kantoor en claimt huisvredebreuk.

 81. qopoy dnon

  qopoy dnon

  3 maanden geleden

  CEO kwam goed over. Voorbeeld voor andere bedrijven. Nu nog waarmaken.

 82. yente gommans

  yente gommans

  3 maanden geleden

  Vind u dat ? ‘Ja ‘nou vind ik niet

  • qopoy dnon

   qopoy dnon

   3 maanden geleden

   privacy wetgeving van verhuurders lol ), bedreigingen, meerdere waterleiding explosies door foutieve montage en ik kan oprecht nog een hele tijd door gaan. Volgens mij is h

 83. vbddfy euuyt

  vbddfy euuyt

  3 maanden geleden

  Huurder: mijn wc zit verstopt, jullie moeten het fixen Camelot: je moet ophouden met zeuren, anders laten we je post verdwijnen 😂

 84. sabastiaan brinkman

  sabastiaan brinkman

  3 maanden geleden

  ze is gek op hem

 85. Buster B

  Buster B

  3 maanden geleden

  Anti-kraak was vroeger een enorm goed idee. Wil je geen krakers in je pand? Huur anti-krakers. Dat was een onwijs goede deal want je kon toen op best mooie locaties wonen voor weinig geld, handig voor het studeren dus. Nu kraken verboden is, en je als pandjesbaas gewoon de politie mag inschakelen als er zomaar krakers in je pand komen wonen, is anti-kraak iets anders geworden: pantjesmelkers die slechte locaties verhuren voor eigenlijk teveel geld, slechte contract condities, en je totaal niet hoeven te respecteren. Anti-kraak is een pandjes mafia geworden, en ik ga zelf liever kraken dan ooit bij zulke slechte bedrijven mijn naam te tekenen.

  • vbddfy euuyt

   vbddfy euuyt

   3 maanden geleden

   mag natuurlijk niet zomaar met klanten binnen, met brandgevaar in de achterhoofd, en volgens mij is dat een soort van opsluiting volgens de wet? Aangifte van doen.

 86. Maikel Heetveld

  Maikel Heetveld

  3 maanden geleden

  Voor meer info over camelot hun eerdere blunders ook hier nog een goed stuk: www.cursor.tue.nl/achtergrond/2020/april/week-2/problemen-in-luna-wie-heeft-hier-de-regie/ Heb dit ook naar Boos doorgestuurd maar uit de massa/auto reply kon ik niet halen of ze het ook gelezen hadden.

 87. Bluerissa

  Bluerissa

  3 maanden geleden

  “ U mag het pand niet betreden “ Tim: Interesseert me geen hol “ WAHAHHAHAHAHAHHA LOVE IT!!! Lekker bezig Tim😂

 88. Jorg

  Jorg

  3 maanden geleden

  Week lang geen warm water? Camelot: water koken en wassen met een emmer.

 89. Jeanne Jeanne

  Jeanne Jeanne

  3 maanden geleden

  Ik ben ook boos op Camelot!!! Huisdieren niet toegestaan(mijn hondje woont bij kennissen en dit kost mij 300€ p.m.), Buren mogen wel elke dag wiet roken, terwijl het is verboden om binnen te roken. Huismeester is al weken afwezig en niet bereikbaar. Ik heb nog steeds kapotte rookmelder. Heel fijn om te weten dat ik ben niet de enige! Bedankt voor deze aflevering.

  • Joey's playground - learning video's for KIDS

   Joey's playground - learning video's for KIDS

   3 maanden geleden

   Omtrent jouw huisdier. Staat toch in je contract?

 90. eioshen boboi

  eioshen boboi

  3 maanden geleden

  ‘Jullie mogen absoluut niet naar binnen’ Tim: ‘oh nou dan loop ik wel even mee’ (naar binnen) 😂😂😂

 91. Chulo Strijp

  Chulo Strijp

  3 maanden geleden

  STRIJP EINDHOVEN DE GEKSTEEEEEEEE

 92. Kevin Lankveld

  Kevin Lankveld

  3 maanden geleden

  Komt de Boos-podcast ooit nog terug?

 93. Miryam Bouchtig

  Miryam Bouchtig

  3 maanden geleden

  Heb er zelf gewoond en dit klopt allemaal. Vuile honden zijn het die misbruik maken van elke situatie. Gadverdamme.

 94. Michael Appleseed

  Michael Appleseed

  3 maanden geleden

  Echo machine Marije

 95. Clubber Lang

  Clubber Lang

  3 maanden geleden

  Camelot zijn Top mensen. Altijd top zijn ze Deze Coke snuivende meiden, willen alleen maar aandacht. Die Bisexuele Tim Hofman zit aan de Coke zo te zien Met z'n verlopen kop

 96. Beer van der Put

  Beer van der Put

  3 maanden geleden

  Nostalgie uit den ouden doosch, ik woonde in 1996 een paar maanden voor deze oplichters bende. Half december werd (zonder mededeling) het gas afgesloten, er was kortsluiting tussen 2 groepen en er lagen vonkende kabels op zolder, we kregen 2 lege brandblussers in het kader vd veiligheid. Toen we een halve maand later wegens sloopwerkzaamheden in een douchecabine (met boiler) in de buitenlucht (tussen de graafmachines) stonden te douchen, zijn we toch eens op het kantoor gaan klagen. Uiteindelijk hebben we hun moeten bedreigen om zelf de pliesie te bellen (en/of ter plekke de Camelot kantoor PC's in gijzeling mee te nemen) om onze borg retour te krijgen en kregen we vlot onze borg terug. De huur werd stopgezet, omdat het (sloop)pand ook in hun ogen onverklaarbaar was bewoond...

 97. sem.z

  sem.z

  3 maanden geleden

  de JDsports van de woningbouw

 98. Isis I

  Isis I

  3 maanden geleden

  Heel goed dat jullie hier aandacht aan besteden. Dit soort anti-kraak vastgoed bedrijven zijn vaak echt smerige oplichters die gebruik maken van de als maar stijgende woningnood hier in ons land. Ik heb zelf in een anti-kraak pand gewoond dat werd beheerd door Kabath en heb zelf echt al veel verhalen voor jullie. Hele onveilige woon situaties, medewerkers die het allemaal geen fuck kunnen schelen, keer op keer huisvredebreuk (zelfs een dag nadat ze ons een mail hadden gestuurd over de aangescherpte privacy wetgeving van verhuurders lol ), bedreigingen, meerdere waterleiding explosies door foutieve montage en ik kan oprecht nog een hele tijd door gaan. Volgens mij is het echt een sport voor ze om zo veel mogelijk geld uit een verrot pandje te zuigen en er de minste moeite/tijd in te moeten stoppen :v Hoop dat deze aflevering wat wakker maakt en deze shitty bedrijven krijgen wat ze verdienen

 99. Ailsa Ni

  Ailsa Ni

  3 maanden geleden

  Marije en Tim wat zijn jullie een helden!

 100. Louca

  Louca

  3 maanden geleden

  haha ik heb jullie voor het gebouw gezien, vroeg me al af wat jullie daar aan het doen waren.

Volgende